Atbalstām tos, kuriem ir smags un sarežģīts laiks

22. decembris 2022

SOL Baltics jau gadiem ir kopis tradīciju palīdzēt tiem, kuriem ir smags un sarežģīts laiks.

Mēs nepasniedzam Ziemassvētku dāvanas klientiem, partneriem vai darbiniekiem, bet gan atbalstām tos, kam nepieciešama palīdzība. Dažādos gados esam palīdzējuši bērniem bagātām ģimenēm, sieviešu patversmēm, bērnu ciemiem, senioriem, dzīvnieku patversmēm un vēl citiem, kam nepieciešama palīdzība, gan Igaunijā, Latvijā, gan Lietuvā. Katrs SOL darbinieks var ar lepnumu teikt, ka ir ieguldījis šajos labajos darbos.

Šogad SOL savu atbalstu sniedz Ukrainai un tās tautai. Esam ziedojuši naudu organizācijām, kas palīdz Ukrainai, kā arī devuši darbu gandrīz 300 kara bēgļiem. Mūsu darbinieki ir palīdzējuši no kara bēgošajiem cilvēkiem, personiski piedāvājot viņiem pirmo pieturas vietu savās mājās, vācot pirmās nepieciešamības preces – apģērbu, apavu, gultas veļu un higiēnas preces, kā arī piegādājot tās. Esam personiski sazinājušies ar tiem kara bēgļiem, kas strādā SOL, izzinājuši viņu vajadzības un iztikšanu, cenšoties rast individuālus risinājumus tām ģimenēm, kur tas kaut nedaudz iespējams.

Ukrainas tautai joprojām nepieciešams mūsu atbalsts. Ja vēlies sniegt personisku ieguldījumu, vienkāršākais veids ir izzināt, varbūt kopā ar Tevi strādā kāds kara bēglis, kura bērnam būtu nepieciešami silti apavi, ziemas jaka vai vilnas zeķu pāris. Palīdzēt var arī ziedojot vai atrodot kādu vietējo organizāciju, kas vāc pirmās nepieciešamības preces nosūtīšanai uz Ukrainu.

Ievērosim un atbalstīsim kopā!