Līdzšinējā SOL Personāla un kvalitātes nodaļas vadītāja uzsāk Ilgtspējības un biznesa attīstības nodaļas vadītājas lomu Baltijas valstīs

09. oktobris 2023

Oktobra sākumā SOL Personāla un kvalitātes nodaļas vadītāja Baltijas valstīs Evelija Gorobinska (Evely Gorobinski) uzsāka darba gaitas jaunā amatā uzņēmumā, kļūstot par Ilgtspējības un biznesa attīstības nodaļas vadītāju Baltijas valstīs. Katre Šmite (Katre Schmidt), kas līdz šim bija atbildīga par personāla vadību Igaunijā, pārņēma Baltijas personāla nodaļas vadību.

Attēlā no kreisās: Evelija Gorobinska un Katre Šmite

Jau pērn rudenī (2022. gadā) SOL pievērsās ilgtspējības principu ieviešanai uzņēmuma pakalpojumu attīstībā, kā arī SOL ekoloģiskās pēdas nospieduma samazināšanai, lai kļūtu par ilgtspējības veicinātāju nekustamo īpašumu uzturēšanas nozarē.

Šo tālejošo centienu īstenošana ir stratēģiski svarīgs solis, kam nepieciešams augstāks izpildes līmenis un atbalsta struktūra. Pirmais solis ceļā uz to bija apmācības, ko visa uzņēmuma vadība Baltijas valstīs veica Tallinas Universitātē, apgūstot mikrodiploma studijas videi draudzīgās vadības specialitātē. Sākot ar 2023. gada 1. oktobri uzņēmums ir nolēmis izveidot jaunu Baltijas mēroga ilgtspējības un biznesa attīstības struktūrvienību vadības līmenī. Šo jauno struktūrvienību vadīs Evelija Gorobinska, kura uzņēmās jaunus izaicinājumus uzņēmumā.

Katre Šmite pārņēma vadību Baltijas personāla nodaļā, kuras komanda palielinājās līdz 11 darbiniekiem. Katre arī ietilpst Baltijas valstu vadības komandā.

Novēlam Evelijai un Katrei izturību un prieku jaunajos amatos!