SOL Baltics un Telia: ar kompleksu pakalpojumu – jaunā līmenī

24. augusts 2023

Uzņēmums SOL Baltics pēdējo piecu gadu laikā ir paveicis nozīmīgu pāreju uz Telia komplekso pakalpojumu. Tas ir izraisījis revolūciju uzņēmuma IT vajadzību pārvaldībā, koncentrējoties ne tikai uz problēmu risināšanu, bet arī uz to novēršanu. Agrāk no mazām kompānijām pasūtītos IT pakalpojumus tagad ir aizstājusi efektīva Telia partnerība.

Pirms sadarbības ar Telia Eesti uzņēmums SOL izmantoja mazu kompāniju pakalpojumus, lai saņemtu individuālas konsultācijas, bet izrādījās, ka tas nav ilgtspējīgi. Problēmām pieaugot un pakalpojuma sniedzējiem aizvien biežāk mainoties, radās nepieciešamība pēc jaunas pieejas.

Telia izvirzīja jaunas idejas, kas atbilda SOL Baltics īpašajām vajadzībām. Tas pārliecināja par Telia iespējām ne tikai risināt problēmas, bet arī tās novērst, kā to savā jomā dara arī SOL Baltics. Sadarbība ar Telia tagad aptver visas Baltijas valstis.

Jaunā pieeja ir atnesusi vairākas priekšrocības. SOL Baltics atbrīvojās no savas servera telpas, ietaupot paplašināšanas un atjauninājumu izdevumus. Telia kompleksais pakalpojums tagad aptver arī aparatūru, nodrošinot spēcīgu aizsardzību pret kiberuzbrukumiem.

Partnerība ar Telia ir visu padarījusi plūstošāku: jauni darba piederumi ir pieejami ātri, pieejas ir vienkāršotas un jaunu darbinieku datoru iestatīšana ir automātiska. Lai gan sākotnēji darbiniekiem bija šaubas par Telia atbalsta pakalpojumu, tagad ir parādījusies uzticēšanās, un darbinieku datorlietošanas prasmes ir uzlabojušās.

Visi šie rezultāti parāda, ka SOL Baltics un Telia jaudu apvienošana ir pacēlusi uzņēmumu jaunā līmenī. Garākā rakstā vari izlasīt, ko SOL ir ieguvis no Telia kompleksā pakalpojuma un kā šī sadarbība ir nodrošinājusi lielākus panākumus. Vairāk lasi šeit.