Saules pilns SOL birojs Rīgā

13. jūlijs 2022

Igaunijas biznesa laikraksta Äripäev Sisustaja īpašajā jūnija numurā var atrast stāstu par SOL Baltics jauno Latvijas biroju Rīgā. 

Äripäev Sisustaja Nr. 129, 2022. g. jūnijs

SOL Baltics Rīgā ir iekārtojies jaunajā biznesa ēkā InDi. Kā uzņēmumam raksturīgi, grīdām ir pat septiņi dažādi grīdas seguma materiāli, lai savās jaunajās mājās varētu apmācīt jaunus uzkopšanas speciālistus.

Domu par jaunām “mājām” apcerējām jau vairākus gadus. Iepriekšējā biroja telpas mums kļuva par mazām un vairs neatbilda vajadzībām. Bija ideja radīt vietu, uz kuru visi darbinieki var un grib nākt. Uzskatām, ka komandas panākumu pamatā tomēr ir tieša saziņa.

Jaunajā SOL birojā Rīgā ir ērtas sapulču telpas, maza sarunu telpa, liela aktivitāšu zona, kurā sapulcēties, atpūtas zona, apmācību centrs, ergonomiski darba līdzekļi un skaņu slāpējoši materiāli.

Sniedzot vēlmes par jaunā biroja interjeru, galvenais kritērijs bija ilgtspējīgas un kvalitatīvas izvēles ērtu, ergonomisku un ilgmūžīgu risinājumu radīšanai. Papildus tas, ka darba vietā nav nepieciešamas nevajadzīgas lietas. Vēlējāmies iespējami daudz izmantot Latvijas uzņēmumu ražotas mēbeles un interjera elementus. Telpu dizainu ir radījusi dizainere Zane Skalberga.

Vairāk var izlasīt rakstā ŠEIT, 14.-23. lappuse. Raksta autore: Rīna Jusila [Riina Jussila]. 

Jauno biroja atrašanās vietu atradīsi: https://sol.lv/kontakti/.