SOL paplašināja savu darbību Zviedrijā, iegādājoties uzņēmumu DS Facility Management

20. jūlijs 2021

SOL grupā ietilpstošais Solreneriet AB ir iegādājies Zviedrijas uzņēmumu DS Facility Management (DSFM), kas sniedz tīrīšanas un īpašuma uzturēšanas pakalpojumus. Darījums ir daļa no SOL stratēģijas paplašināt savu darbību, lai stiprinātu SOL spēju sniegt tīrīšanas un īpašuma uzturēšanas pakalpojumus Zviedrijā.

Tina Wessman Hellstadius turpinās darboties kā izpilddirektore un DSFM īpašnieks un dibinātājs Deivids Stāls (David Ståhl) būs atbildīgs par uzņēmuma pārdošanas un mārketinga sfēru. Pirkuma darījuma rezultātā Solreneriet nosaukums tiks mainīts uz SOL Facility Services AB.

„Ar pirkuma darījumu mēs nākotnē saviem klientiem varēsim piedāvāt plašāku nekustamā īpašuma uzturēšanas pakalpojumu klāstu. Mēs viens otru papildinām un stiprinām labā nozīmē. Iegāde ļauj arī paplašināt mūsu darbības zonu Zviedrijā,” saka Tina Wessman, SOL Facility Services AB izpilddirektore.

DSFM tika dibināts 2012. gadā, galvenokārt koncentrējoties uz nekustamo īpašumu uzturēšanas pakalpojumu sniegšanu komerciālām telpām. Deivids Stāls (David Ståhl) ir ļoti gandarīts, ka uzņēmumu iegādājās SOL, kura ilgā pieredze šajā jomā un atbildīgā pieeja aizved DSFM līdz šim veikto darbu tālu uz priekšu. „Mums kopā ir iespēja piedāvāt saviem klientiem vēl plašākas pakalpojumu paketes.”

SOL Palvelut Oy valdes priekšsēdētājs Juhapekka Joronens ir ļoti apmierināts ar izmaiņām. „Pēc lieliem izaicinājumiem mums ir organizācija, kas darbojas Zviedrijā, un plašs pakalpojumu klāsts. Zviedrijas tirgu raksturo zemas pakalpojumu cenas, kas prasa lielu pakalpojumu apjomu. Tagad mēs esam gatavi spēcīgai izaugsmei,” saka Joronens.

DSFM darbinieki tiks pārcelti uz SOL Facility Services AB, un pēc apvienošanās darbinieku skaits Zviedrijas uzņēmumā palielināsies līdz 700.