Uzkopšana ir svarīgāka nekā jebkad agrāk

16. marts 2020

Cienījamie klienti!

SOL Baltics turpina ikdienas pakalpojumu sniegšanu arī ārkārtējā situācijā atbilstoši līgumiem.
Tīrīšana pašlaik ir kļuvusi par visbūtiskāko un svarīgāko darbību visā pasaulē. Vienīgais būtiskais pasākums, ko jebkurš no mums var darīt, ir rūpēties par personīgo higiēnu un būtiski samazināt tuvus kontaktus. Ikdienas tīrība ir nepieciešama, lat apturētu vīrusus.

Iesaku visiem nopietnāku kā jebkad iepriekš attieksmi pret darba telpu tīrīšanu. Dezinficējošie līdzekļi, protams, palīdz labi, taču dažos gadījumos līdzekļa izsmidzināšana palīdz tikai minūtes un dažreiz stundas, turklāt neaizmirstiet, ka dezinficējošais līdzeklis palīdz tikai tīru virsmu gadījumā. Labākais profilaktiskais risinājums ir ikdienas un regulāra vienkārša tīrīšana ar mikrošķiedras drānu arī tad, ja jūsu darba telpās nav parastais darbinieku skaits un nav apmeklētāju.

Vairāki klienti ir samazinājuši savu darba telpu izmantošanu un vienlaikus ir arī vēlējušies samazināt uzkopšanas biežumu. Parastā situācijā tas ir loģisks solis, taču šodienas ārkārtējā situācijā tas ir neapdomīgi. Vīrusu izplatības laikā ikdienas tīrīšana (īpaši saskares virsmu tīrīšana), kā arī personīgā higiēna ir ar noteicošu nozīmi. Tai ir jābūt regulārai un jānotiek pēc iespējas lielākā platībā ap jums.

Iesaku Jums konsultēties ar SOL līguma kontaktpersonu, kā varat ārkārtējās situācijas laikā uzturēt vēl lielāku tīrību. Regulārai uzkopšanai noteikti ir jāturpinās. Dažos gadījumos ir biežuma samazināšana saprātīga, tad tomēr ir būtiski papildus palielināt saskares virsmu tīrīšanas biežumu vai veikt ģenerāltīrīšanas darbus. Laikā, kad jūsu darba telpās ir mazāk darbinieku un apmeklētāju, uzkopšanas serviss var veikt ģenerāltīrīšanu telpās, kur tajā laikā neuzturas cilvēki.

Esiet tik labi un sazinieties ar SOL kontaktpersonu, un vienojieties par papildu pasākumiem.

Esiet veseli

Rinel Pius
CEO
SOL Baltics