SOL partnerība ar vadošo veselības aprūpes klīniku Lietuvā

25. septembris 2024

Jebkuras veiksmīgas uzņēmējdarbības partnerības pamatā ir kopīga apņemšanās sasniegt izcilību. Mūsu sadarbība ar InMedica Lietuvā tam ir lielisks piemērs. Pēdējos trīs gadus uzņēmums SOL ir sniedzis nekustamā īpašuma uzturēšanas pakalpojumus, tostarp galvenokārt tīrīšanas un tehniskās apkopes pakalpojumus Kauņā, Klaipēdā un Tauragē.

InMedica ir veselības aprūpes klīniku tīkls, kas sniedz plašu pakalpojumu klāstu daudzās Lietuvas pilsētās. Klīnikās liels uzsvars tiek likts uz apmeklētāju drošību, tāpēc telpas tiek dezinficētas vairākas reizes dienā. InMedica mērķis ir panākt, lai pacienti, apmeklējot klīniku, justos droši un ērti, un SOL lepojas, ka ar saviem pakalpojumiem var to veicināt.

Algirdas Vilimas, InMedica Īpašuma un transporta nodaļas vadītājs.

Pašlaik mēs apkalpojam aptuveni 2900 m² platību trīs InMedica ēkās Kauņā, Klaipēdā un Tauragē. SOL galvenā kontaktpersona uzņēmumā InMedica ir Īpašuma un transporta nodaļas vadītājs Algirdas Vilimas, un viņš labprāt piekrita dalīties ar mums savā pieredzē par sadarbību.

“SOL pakalpojumi mums ir bijuši neaizstājami,” stāsta Algirdas. “Jūsu individuālie risinājumi nodrošina, ka mūsu īpašumi ir labā stāvoklī, ļaujot mums koncentrēties uz citām uzņēmējdarbības prioritātēm.” Viņš uzskata, ka partnerības laikā SOL pakalpojumu ietekme ir bijusi acīmredzama.

InMedica ēkas Klaipēdā platība ir 1300 kvadrātmetru.

Algirds minēja piemēru: “Klaipēdā SOL Baltics komanda ātri un efektīvi reaģēja uz negaidītiem plūdiem.” Viņš skaidri atceras incidentu, slavējot SOL savlaicīgo reakciju un komandas profesionalitāti: “Ikviens, sākot no vadītājiem līdz santehniķiem, darīja visu, kas bija viņu spēkos, lai situāciju kontrolētu. SOL ātrā rīcība un rūpīgie risinājumi ne tikai samazināja dīkstāves laiku, bet arī palīdzēja mums veiksmīgi atgūties.”

Viens no galvenajiem faktoriem, kas nosaka ilggadējās attiecības ar InMedica, ir SOL apņemšanās nodrošināt ilgtspējību un inovācijas. Klients novērtē mūsu piedāvātos pielāgotos risinājumus, sākot ar ūdens noplūdes detektoriem un beidzot ar inovatīvām tehniskās apkopes tehnoloģijām, kas nodrošina vienmērīgāku darbību. “Kopš sadarbojamies ar SOL, mūsu īpašums ir ievērojami tīrāks, un tehniskās sistēmas darbojas efektīvāk, tāpēc ir mazāk sūdzību no īrniekiem un darbiniekiem,” saka Algirdas.

InMedica novērtē, ka varam piedāvāt pilnu risinājumu īpašuma uzturēšanai viņu ēkās.

Saziņai ir būtiska loma jebkurā veiksmīgā sadarbībā, un tā ir bijusi efektīva mūsu komandu starpā. “SOL komanda ir atsaucīga, profesionāla un ātri risina visas problēmas,” piebilst klienta pārstāvis.

Raugoties nākotnē, ilgtspēja kļūst par InMedica prioritāti. Attīstoties partnerībai, abas puses pēta jaunas zaļās tehnoloģijas un atkritumu samazināšanas iniciatīvas, lai veicinātu savu apņemšanos uzņemties atbildību par vidi. “Mēs vēlamies redzēt vēl lielāku attīstību energotaupības risinājumu un ilgtspējas jomā,” uzsver Algirdas.

Jautāts, vai viņš mūs ieteiktu citiem uzņēmumiem vai īpašumu īpašniekiem, klients nešaubās. “Jā, es ļoti iesaku SOL. Jūsu profesionalitāte, inovācijas un apņemšanās nodrošināt klientu apmierinātību padara SOL par ideālu partneri īpašuma uzturēšanas jomā.”

SOL lepojas ar partnerību, ko esam izveidojuši ar InMedica, un mēs ceram, ka turpināsim attīstīties līdztekus viņu biznesam, piedāvājot augstas kvalitātes un ilgtspējīgus risinājumus, kas pielāgoti viņu vajadzībām.