Kā lietot un kopt mikrošķiedras tīrīšanas palīglīdzekļus?

22. decembris 2022

Jūsu mājas un darba vietas tīrība ir ļoti svarīga. Bieži vien uzmanība tiek pievērsta tīrīšanai, bet nepietiekama uzmanība tiek pievērsta tīrīšanas instrumentiem. Pat tad, ja jūs rūpīgi tīrat, virsmas joprojām var palikt melnas un netīras.

SOL izmanto un saviem klientiem iesaka tīrīšanai izmantot galvenokārt mikrošķiedras produktus. Tomēr tam ir jāzina, kā tos izmantot uz dažādām virsmām un kā pareizi kopt mikrošķiedras izstrādājumus, lai maksimāli palielinātu to kalpošanas laiku.

Esam sagatavojuši īsu un saprotamu pamācību mikrošķiedras tīrīšanas dvieļa efektīvākai lietošanai un mikrošķiedras produktu kopšanai. Pirms sākat tīrīt, rūpīgi izlasiet to, un jūsu darba vieta vai māja būs tīrāka nekā jebkad agrāk.

NORĀDĪJUMI PAR MIKROŠĶIEDRAS DVIELI

  1. Pareizi salokot mikrošķiedras dvieli, var iegūt līdz pat 16 tīrām darba virsmām.
  2. Ir viegli un ērti tīrīt ar mikrošķiedras dvieli, kad tas ir salocīts plaukstas lielumā.
  3. Mikrošķiedras dvielis labi attīra arī bez ūdens.
  4. Izmantojot mikrošķiedras dvieli ar sausu vai nedaudz mitru metodi, jūs iegūsiet maksimālu darba rezultātu.
  5. Lai noņemtu noturīgus netīrumus, piemēram, traipus, samitriniet mikrošķiedras dvieli ar ūdeni vai viegli sārmainu mazgāšanas līdzekli. Pēc tam noslaukiet virsmu.
  6. Vikan mikrošķiedras izstrādājumu garantētais kalpošanas laiks, pienācīgu kopjot, ir līdz 500 veļas mazgāšanas reizēm.

MIKROŠĶIEDRAS IZSTRĀDĀJUMU KOPŠANAS INSTRUKCIJAS

  1. Pirms lietošanas izmazgājiet mikrošķiedras izstrādājumus veļas mašīnā, lai no tekstilizstrādājumiem noņemtu ražošanas atlikumus.
  2. Pirms mazgāšanas veļas mašīnā notīriet mikrošķiedras izstrādājumus no netīrumiem.
  3. Izmantojot veļas pulveri, kas nesatur hloru, balinātājus, ceolītus un skalošanas līdzekli, jūs pasargājat mikrošķiedras izstrādājumus no kaitīgiem savienojumiem. Ļoti piemērota mikrošķiedras izstrādājumu mazgāšanai ir arī mazgāšanas želeja krāsainai veļai.
  4. Pēc lietošanas izmazgājiet mikrošķiedras izstrādājumus veļas mašīnā. Mazgājot 60 – 90ºC, atveras mikromezgli un netīrumi tiek noņemti.
  5. Žāvējot mikrošķiedras izstrādājumus, izmantojiet veļas mazgājamās mašīnas centrifūgas programmu.
  6. Nemazgājiet mikrošķiedras izstrādājumus kopā ar kokvilnu vai citiem materiāliem. Ja atsevišķa mazgāšana nav iespējama, mazgājot veļas mašīnā, atdaliet mikrošķiedras izstrādājumus no citiem materiāliem, izmantojot ciešu veļas maisiņu.

IZVAIRIETIES

  1. Nesaburziet mikrošķiedras dvieli rokā, jo tad samazināsies tīrāmās virsmas izmērs.
  2. Tīrot ar mikrošķiedras dvieli, neizmantojiet spēcīgus mazgāšanas līdzekļus (pH diapazonā no 0-5, 10-14), jo mazgāšanas līdzekļi sadala mikrošķiedras un ievērojami samazinās dvieļa tīrīšanas spēja un kalpošanas laiks.
  3. Neļaujiet mikrošķiedras dvielim pilnībā samitrināties, jo tas samazinās dvieļa spēju piesaistīt netīrumus.
  4. Negludiniet.

Izmantojot mikrošķiedras izstrādājumus atbilstoši instrukcijai, jums būs labs un uzticams palīgs tīrīšanā. Rūpējieties par to, un tas jums kalpos ilgu laiku. Nepareiza lietošana samazina mikrošķiedras dvieļa īpašības.