Vasaras darbs SOL ir labi piemērots jauniešiem

17. jūnijs 2022

SOL ir daudz dažādu darbavietu, un uzņēmums ir gatavs dalīties savās zināšanās un prasmēs ar jauniešiem. Ikvienam var būt kāds pazīstams jaunietis, kurš vēlētos strādāt vasarā vai papildus skolai.

Jaunietis vasaras darba ietvaros SOL uzkopj iekštelpas

Strādājot SOL, jaunietim rodas lieliska iespēja apgūt jaunus darba prasmes, izmēģināt darba dzīvi, kontaktēties ar kolēģiem, mācīties plānot savu laiku, kā arī gūt atzinību.

Darba prakses laikā jaunietis saprot, vai šis amats būs viņam piemērots, un var pārdomāt, ko vēl varētu darīt, lai savā dzīvē tiktu uz priekšu. Jaunietis redz, kā strādā viesnīca, kuģis, birojs vai cita iestāde, kad tur nav klientu, atklājot iestādes no citas puses.

Jaunieši SOL vasaras āra darbos

Jauniešiem piedāvājam iespēju strādāt sev piemērotā laikā – var izvēlēties, cik stundas, kādās dienās un kādos laikos vēlas doties uz darbu. Objektā jauno darbinieku pieņem darbu vadītājs vai pieredzējis darbinieks, kurš ir gatavs vadīt un apmācīt. Ir nodrošināti mūsdienīgi un ergonomiski darba piederumi, kā arī ērts darba apģērbs. Jaunietis var izvēlēties, vai vēlas strādāt patstāvīgi vai daudzveidīgā kolektīvā kopā ar citiem.

Ir arī prakses iespēja SOL birojā, lai praktiski papildinātu savu apgūstamo profesiju – personāla, tehniskajās vai pārdošanas komandās. Tā ir nenovērtējama iespēja gūt pieredzi starptautiskā organizācijā.

Informāciju par jauniešiem piemērotu darbu laipni sniegs Latvijas, Lietuvas un Igaunijas personāla atlases speciālisti, vai arī prasi papildinformāciju savam SOL darbu vadītājam.

Seko informācijai SOL Facebook lapā un mājaslapu www.sol.lv, kā arī dalies ar informāciju ar saviem radiniekiem, draugiem un paziņām. SOL gaida darbā jauniešus!