Drošāks tīrīšanas plāns ar luminometra palīdzību

18. jūnijs 2020

Pasaule ap mums ir mainījusies, un nevienam nav zināms, uz cik ilgu laiku. Jebkurā gadījumā ir pieaugusi higiēnas ievērošanas un uzturēšanās vides tīrības nozīmība. Skaidrs, ka mēs vēlamies lielāku drošību. Apstiprinājumu tam, ka viss šķietami tīrais patiešām ir tīrs. Tieši šim nolūkam SOL Baltics iegādājās tīrības kontroles aparātu luminometru, lai ar Ultrasnap testa palīdzību noteiktu uz virsmām esošo mikroorganismu daudzumu. Ārkārtīgi jutīgais Ultrasnap ATP tests ir paredzēts apstrādāto virsmu un instrumentu tīrības kontrolei.

Jau pirmajos izmēģinājumos uzzinājām daudz noderīga – piemēram, biroja kafijas aparāta skārienjutīgais ekrāns dienas gaitā var kļūt par ievērojamu baktēriju perēkli, vai to, ka WC virsmas ir tīrākas nekā iepriekš domājām. Sapulču zāles skapja virsma pārsvarā ir tīra, bet uz galda var atrast jau dažādus mikroorganismus.

Lai uzturēšanās vide veselībai nebūtu kaitīga, tīrīšanai jāpievērš aizvien lielāka uzmanība, jāsagatavo rīcības plāns un pēc tam jāsāk darboties. Tikai tā spēsim nodrošināt tīrīšanas efektivitāti un saudzīgu izturēšanos pret vidi.

Ar portatīvo mērītāju SOL virsmu testus var veikt kā Igaunijā, tā arī Latvijā un Lietuvā. Uz iegūto rezultātu pamata izstrādāsim tieši jūsu darba vietai piemērotāko tīrīšanas plānu.

Prasiet cenu piedāvājumu: